Økosmart 1


Økosmart 1 er et hus for deg som ønsker å ha det enkelt og greit. Huset har to soverom, bad, gang, og et hyggelig stue- og kjøkkenområde med store vinduer og åpen himling. I gangen finner du en loftstrapp som kan dras ut og gir deg tilgang til en koselig hems som er åpen ned mot stue og kjøkken. Hemsen har ikke full høyde, men kan fint brukes til ekstra soveplass, lekerom eller oppbevaringsplass. En utvendig sportsbod gir lagring til sykler, hageredskaper og andre ting. Et praktisk hus med et lite fotavtrykk som likevel inneholder alt du trenger!

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


58,9 m2


72,8 m2


7,7 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde10,3 lm


2 stk


1 stk


3,2 lm


 5,2 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!