Økosmart 1


Økosmart 1 er en bolig som er designet for å gjøre familielivet praktisk og enkelt. En hyggelig stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater gir et åpent og luftig inntrykk, og takhøyden gir en god romfølelse. I stuen er det også utgang til delvis overbygget uteplass. Entréen har inngang til vaskerom rett innenfor døren, noe som er praktisk ved sølete og regnfulle dager. Boligen inneholder også tre soverom, bod og bad, her har du alt du trenger innen rekkevidde

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


86,8 m2


103,2 m2


7,4 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde12,8 lm


3 stk


1 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!