Økosmart 2


Økosmart 2 er et praktisk og energieffektivt hus for familier som ikke behøver mange soverom. Huset er likevel innholdsrikt med to gode soverom, bad, bod, vaskerom og en gang som leder inn til stue og kjøkken. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er den samme som Økosmart 1 og 3 har, og det har de samme kjennetegnene med de store vinduene og den overbygde uteplassen. Dette er et hus som passer de fleste av livets faser, og er et godt valg for både økonomi og komfort.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


90,8 m2


100,7 m2


9,0 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde12,7 lm


2 stk


1 stk


3,1 lm


 4,8 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!