Ny huskatalog fra

NorheimsHus

Bestill gratis katalog sendt hjem med posten, eller bla i vår digitale katalig.

Fyll ut skjema for å bestille katalog

Når du har sendt inn skjema vil du motta en link på e-post, slik at du kan bla i vår digital katalog, eller laste den ned i PDF-format. Husk å krysse av for katalog i papirversjon hvis du ønsker denne sendt hjem i posten. 

Fornavn *
Etternavn *
Adresse
Postnummer *
Sted *
Byggekommune
E-post *
Telefon *
Jeg ønsker katalog i papirversjon sendt i posten
Jeg har lest og godtar personvernserklæringen (Påkrevd)

Velkommen til Norheimshus AS

Click Here And Start Typing

Norheimshus AS lanserer neste generasjon hus med smarte løsninger. Våre løsninger er gjennomtenkt og gjennomprøvd, slik at våre kunder skal få bunnsolide produkter som varer i generasjoner.


Gjennom mer enn 20 år har vi bygget hus og hytter over hele Norge. Vi legger vår stolthet i å bygge solide hus hvor folk kan senke skuldrene og finne den gode stemningen. Vi tilpasser etter dine ønsker, hos oss er hver kunde spesiell.


Vi består av en gruppe lokale eiere og ansatte som elsker det vi gjør, og jobber mot et felles mål om å ha fornøyde kunder hver gang. Hos oss er det skikkelig håndverk og høy kvalitet som gjelder, og våre hus er 100% norskproduserte på vår fabrikk i Vikersund.

Her foregår alt; salg, tegning, søknad, produksjon og oppfølging helt fram til alt er klart. Alt på ett sted.

Vi tilbyr hus for enhver smak, enten du liker herskapelige, moderne eller tradisjonelle. Vår nye serie Økosmart passer for deg som er opptatt av smarte løsninger og at hjemmet skal være økonomisk og enkelt å drifte.


Alle våre hus inneholder smarte løsninger, store som små, tilpasset til dine spesifikke behov. Eneforsørger? Singel? En stor familie? Par? Ingen barn? Vi har hjemmet for deg - ingen av husene våre er like.