4 flotte leiligheter på Ælvebruket, Geithus

Nøkkelinformasjon

Om prosjektet

Boligtype 


BRA leilighet 1 og 4


P-rom leilighet 1 og 4


BRA leilighet 2 og 3


P-rom leilighet 2 og 3Firemannsbolig


134,2 m2


125,0 m2


139,4 m2


129,9 m2Om prosjektet

Innholdsrik firemannsbolig i moderne stil med en planløsning som gir deg mange muligheter. Her er det mulighet for hele fem soverom! Boligens første etasje har tre soverom, hvor det ene har terrassedør og gjerne kan brukes som et mediarom/treningsrom/kontor eller det du måtte ønske. I andre etasje er det ett soverom, med mulighet for å lage enda et soverom i den ene delen av stua. Bad finner du i begge etasjer. Det romslige stue- og kjøkkenområdet har utgang til takterrasse over den praktiske carporten hvor det også er adkomst til en sportsbod. Taket på carporten fortsetter over inngangsdøren, slik at du kan gå tørrskodd fra bilen og inn.


1. Etasje: Hall med trapp, teknisk rom/bod, 3 soverom og bad.
2. Etasje: 1(2) soverom, bad og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til takterrasse.

Ælvebruket

Ælvebruket i Geithus er et nytt og spennende boligfelt, hvor det skal bygges både eneboliger og flermannsboliger, og hvor familielivet er i fokus. Her er det nærhet til barneskole og en ny og flott barnehage med store, fine uteområder. Her har du flott natur og fine turområder rett utenfor døren, både sommer og vinter. Området har sol fra morgen til kveld, og det er satt av god plass til lekeområder hvor det er lett å finne nye venner. Her skal det være trygt å ferdes for små barneføtter, og godt å bo i alle aldre!
Ælvebruket har fått navn etter det gamle tømmerbruket som lå på tomta, Geithus Bruk. Nå skal den gamle industritomta igjen fylles med liv, når den blir hjem for den største boligsatsingen i Geithus noensinne.

Priser

Leilighet 1 og 4 nøkkelferdig

Leilighet 2 og 3 nøkkelferdig

Fra Kr. 4.190.000,-

Fra Kr. 4.090.000,-

Leilighet 1 og 3 nøkkelferdig

Fra kr.


Leilighet 2 nøkkelferdig

Fra kr.

Kontakt

Kontakt Jan Vegard Brenna for flere opplysninger.