Alexandra

Alexandra er en storslått bolig over to plan for deg som trives med god plass rundt deg. Boligen ønsker velkommen med et overbygget inngangsparti, og herfra kommer du inn i en romslig hall som leder inn i husets store stue og kjøkken. Hallen har også trapp til annen etasje, og tilgang til wc og vaskerom med tilknyttet bod. Den store stua har en egen tv-avdeling, og i spisestuen kan bordet dekkes til hele storfamilien. Kjøkkenet har mye skapplass og har plass til egen spisegruppe. I annen etasje finner du en stor loftstue med utgang til balkong, bad, garderobe og fire soverom, eller tre soverom og kontor om du heller ønsker det. Dobbel garasje er integrert i huset, det samme er også en lun utestue. Her er mulighetene mange, uansett hva dine ønsker måtte være!

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


301,4 m2


205,8 m2


12,6 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde24,6 lm


4 stk


1 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!