Hedda


Hedda er et vakkert og innholdsrikt hus tilpasset flate tomter. Det hyggelige inngangspartiet leder inn i en hall med en herskapelig dobbel glassdør inn til stue og kjøkken. Hallen har tilknyttet en praktisk garderobe hvor klær og sko kan oppbevares på en ryddig måte. På hovedplanet finnes også vaskerom, bad og et soverom. I annen etasje er det tre gode soverom, bad, bod, og en stor loftstue på hele 34 kvadratmeter som raskt blir barna og ungdommenes favorittplass. Her er det plass til at alle i familien kan ha sitt eget sted, enten man vil være sosial eller ha litt tid for seg selv.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


209,6 m2


136,1 m2


12,2 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde17,0 lm


4 stk


2 stk


0,0 lm


 0,0 lmBoligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


209,6 m2


136,1 m2


12,4 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde17,0 lm


4 stk


2 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!