Hermine

En flott herskapelig villa for skrånende tomter. Hermine har inngang på begge plan, og en del av underetasjen kan fint gjøres om til hybel om det er ønskelig. Dette innholdsrike huset har en stue- og kjøkkenløsning i hovedetasjen som gir et åpent og luftig inntrykk. Doble verandadører leder ut til en lun, overbygget balkong hvor kveldssolen kan nytes i ro og fred. På dette planet finnes også bad, gang og ett soverom. I underetasjen er det to romslige soverom, bad, vaskerom, teknisk rom og to gode boder. En stor hall sørger for å gi deg en god velkomst når du kommer inn, og dette huset har mange muligheter for å kunne tilpasses til dine ønsker og behov.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


198,3 m2


114,1 m2


10,4 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde14,0 lm


3 stk


2 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!