Solveig

Solveig er et herskapelig hus inspirert av sveitserstilen, som gir en følelse av tidligere tiders storhet og eleganse. Doble dører leder inn til en hall med trapp og plass til oppbevaring, og med tilgang til wc, vaskerom og bod/teknisk rom. Hallen leder deg videre inn i en stor stue hvor du virkelig har plass til hele storfamilien eller vennegjengen, og en åpen kjøkkenløsning som har det sosiale i fokus. I annen etasje finnes tre romslige soverom, bad og en koselig loftstue med utgang til en sjarmerende balkong. Dette er en villa som virkelig skiller seg ut!

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


185,8 m2


106,9 m2


12,0 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde12,8 lm


3 stk


1 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!