Victoria

En klassisk familiebolig med detaljene som gir det rette herskapelige uttrykket. Et lunt, overbygget inngangsparti gir en fin velkomst, og den romslige hallen gir praktisk tilgang til vaskerom rett innenfor døra, perfekt for små gummistøvler og regntøy. Ved siden av trappen finner du bad og inngang til et soverom med egen walk-in garderobe. Hallen leder også inn til en stor stue som vil bli et naturlig samlingspunkt, og her er det utgang til en herlig overbygget utestue. Kjøkkenet er skjermet fra stuen med mulighet for å skille med dør, og har plass til egen spisegruppe. Loftsplanet har to soverom, hvor det ene har egen garderobe. Loftstua har mange muligheter, her kan man ha tv-krok i tillegg til en kontorplass. Bad og to gode boder finnes også på dette planet.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


192,8 m2


149,4 m2


12,2 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde18,6 lm


3 stk


2 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!