Jupiter

Jupiter er et moderne hus som passer perfekt på en utsiktstomt. De store vinduene i front lar deg nyte naturen og himmelens storhet til det fulle. Stuen og kjøkkenet ligger i annen etasje for den beste utsikten, og en åpen løsning gir en luftig og god romfølelse og en god sosial arena. Trappen midt i rommet lar deg kjenne på dette med en gang du kommer opp. På dette planet finner du også et stort soverom med tilhørende bad. I første etasje kommer du inn i en romslig gang hvor det ved siden av trappen er en tv-stue med store vinduer. Bad og vaskerom ligger lett tilgjengelig ved trappen, og lenger inn i gangen finner du tre gode soverom i tillegg til to boder. Boligen har et slakt skrånende pulttak, og blikkfanget er det store steinkledde feltet som inneholder pipen og går helt fra grunnen til over taket. Et moderne hus med rene linjer og fine detaljer.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


199,0 m2


114,8 m2


8.6 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde13,4 lm


4 stk


2 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!