Luna I

Luna er en bolig for deg som ønsker noe nytt og annerledes. Det diagonale taket skaper en dynamikk og lekenhet som gjør at den virkelig skiller seg ut. Taket gir også spennende vinkler innendørs da det er åpen himling i stue- og kjøkkendelen, og som også fortsetter over den morsomme hemseløsningen. Hemsen har noe lavere takhøyde enn vanlige rom, men er likevel en deilig hemsestue for tv-titting og lek for familiens unge, og de store vinduene i stuen gjør at utsikten også kan nytes herfra. Huset er innholdsrikt med åpen stue- og kjøkkenløsning, entré, wc, gang, bad med badstue, vaskerom og tre soverom. Foreldresoverommet har egen garderobe, og soverommene til barna er designet med åpen himling og en hemseløsning som gir en deilig kosekrok og ekstra plass.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


124,2 m2


116.8 m2


10,4 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde13,4 lm


3 stk


1 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!