Luna II

Luna II har nesten den samme planløsningen og utseendet som Luna I, men her er langveggen dratt ut slik at det blir en spennende vinkel i stuen og det blir større plass. Bad og hovedsoverom blir også større, og får den utradisjonelle vinkelen på yttervegg. Her er også hemsen noe annerledes hvor det er gjort plass til to boder til praktisk oppbevaring. Luna-husene er boliger for deg som ønsker noe nytt og annerledes. Det diagonale taket skaper en dynamikk og lekenhet som gjør at det virkelig skiller seg ut. Taket gir også spennende vinkler innendørs da det er åpen himling i stue- og kjøkkendelen, og som også fortsetter over den morsomme hemseløsningen. Huset er innholdsrikt med åpen stue- og kjøkkenløsning, entré, wc, gang, bad, vaskerom og tre soverom. Soverommene til barna er designet med åpen himling og en hemseløsning som gir en deilig kosekrok og ekstra plass.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


154,5 m2


143,6 m2


13,4 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde14,4 lm


3 stk


1 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!