Nedre Nedmarken 24, 3370 Vikersund

Mars

Mars er et stilig hus med pulttak og garasje med takterrasse. Her kommer du inn i en stor hall, hvor du har praktisk tilgang til vaskerommet rett innenfor døren. Ved siden av trappen er det en egen soveromsavdeling med to soverom, bad, bod og tv-stue. Om det er behov for et ekstra soverom kan enkelt tv-stuen gjøres om til det. Når du kommer opp trappen finner du inngang til foreldresoverommet som har tilhørende bad og garderobe, og utgang til takterrassen. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen innbyr til hyggelige kvelder enten det er i sofakroken med familien eller ved middagsbordet med vennegjengen. Stuen har dobbel verandadør ut til den store takterrassen over garasjen, her slipper du innsyn og kan sitte i solveggen i fred og ro.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


187,9 m2


129,5 m2


11,6 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde14,0 lm


3 stk


2 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!