Merkur

Merkur har vi kalt dette flotte og innholdsrike funkishuset med hele fem soverom. Utformingen skaper et privat og skjermet atrium hvor lange kvelder kan nytes i fred og ro. Et overbygget inngangsparti ønsker velkommen inn i en hall med trapp, plass til garderobe og inngang til vaskerom. Videre kommer du inn i spisestuen som har store vinduer ut til atriet og lar naturlig lys fylle rommet. Kjøkkenet har egen spiseplass, og i stuen er det plass til en stor og god sofa. Stuen har store hjørnevinduer og utgang til atriet. På motsatt side finnes en soveromsavdeling med to store soverom, bad og bod, her har du muligheten til å lukke døren til avdelingen for ekstra privatliv. I husets annen etasje kommer du opp i en stilig tv-stue med store vinduer, og her finnes også tre soverom og bad. Tv-stuen har utgang til en fantastisk takterrasse hvor du kan tilbringe late sommerdager uten innsyn fra naboer. Et flott hus med spennende fasader.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


198,6 m2


158,1 m2


11,6 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde15,2 lm


4 stk


2 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!