Neptun


Neptun er et funksjonelt og arealeffektivt hus med moderne linjer. Det har en praktisk carport som lar bilen få ly for vær og vind, og samtidig fungerer som gulv for terrassen i annen etasje. I første etasje kommer du inn i en romslig hall med trapp, som gir deg tilgang til tre soverom, bod og bad. Oppe finner du et åpent stue og kjøkkenområde som gir en luftig romfølelse, og her er det plass til å ha hele vennegjengen på middagsbesøk. Stuen har utgang til den store takterrassen som lar deg nyte solfylte sommerdager og sene kvelder.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


148,6 m2


106,6 m2


8,1 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde14,0 lm


3 stk


1 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!