Nordlys

Nordlys er et stilfullt hus som skiller seg ut med de forskjøvede takflatene. I stuedelen er det høye, smale vinduer som strekker seg i hele husets høyde og gir en unik og luftig romfølelse. Stue, kjøkken og spiseplass danner et hyggelig allrom med plass til storfamilien. Gangen har en romslig trappeoppgang med en krok som kan brukes til kontorplass, lekekrok eller annet. Ved inngangsdøren ligger vaskerommet praktisk plassert med wc og bod rett ved siden av. Et soverom er også rett ved. I annen etasje kommer du opp i gangen som er åpen mot stuen og lar dagslyset slippe inn fra begge sider. Oppe finner du et romslig bad, bod og to soverom, hvor foreldresoverommet har egen walk-in garderobe. Om du har behov for mer plass kan det lages annen etasje over stue også, noe som da gir plass til flere soverom og loftstue.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


146,1 m2


104,7 m2


8,6 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde13,4 lm


3 stk


1 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!