Pluto


Pluto er et innholdsrikt hus med en forholdsvis liten grunnflate. Det inneholder likevel alt en familie trenger, med tre soverom, to stuer, kjøkken og to bad. Både innvendig og utvendig bod er på plass, og stuen oppe har også kontorplass og utgang til balkong. Et overbygget inngangsparti ønsker deg velkommen, og uteplassen på andre siden av huset er også delvis overbygget. Huset har pulttak, og har både stående og liggende panel i forskjellige nyanser som gir liv til fasadene.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


128,9 m2


87,2 m2


8,6 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde12,8 lm


3 stk


2 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!