Nedre Nedmarken 24, 3370 Vikersund

Saturn

Saturn er en moderne bolig med særpreg for deg som ønsker noe litt annerledes. Med spennende vinkler og store vindusflater får du et hus som virkelig skiller seg ut. I første etasje kommer du inn i entréen hvor du har en praktisk garderobe med plass til både klær og sko. Videre finner du en romslig tv-stue med store vinduer, tre store soverom, bad og vaskerom. I andre etasje kommer du opp i et stort stue- og kjøkkenområde, hvor store vinduer slipper inn mye lys og gir en luftig romfølelse. Stuen har utgang til en fin veranda med glassrekkverk, som også gir tak til inngangspartiet under. Kjøkkenet har en praktisk matbod, og en kjøkkenøy som skaper en sosial arena. I motsatt ende av huset befinner det seg et stort bad, og inngang til hovedsoverommet. Hovedsoverommet har store vinduer og utgang til veranda, og har eget bad og walk-in garderobe. Huset kan enkelt tilpasses både skrå og flate tomter.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat/ skrå tomt


269,7 m2


171,3 m2


10,4 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde18,6 lm


4 stk


2 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!