Tellus


Tellus er et karakteristisk funkishus med flatt tak og garasje med takterrasse. Garasjen er plassert slik at den har dør like ved inngangsdøren, slik at du kan gå tørrskodd fra garasjen og inn i huset. Her kommer du inn i en hall med trapp og plass til garderobe, og her er praktisk tilgang til både vaskerom og bad. Den romslig stue- og kjøkkenløsningen har stilige hjørnevinduer som gir deg nærhet til naturen utenfor, og utgang til en lun uteplass. I annen etasje finner du tre soverom, bad og utgang til den deilige takterrassen.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


156,2 m2


123,2 m2


12,8 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde13,4 lm


3 stk


1 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!