Uranus


Uranus er et moderne funkishus med stramme og rene linjer. En utvendig bod med overbygg gir en praktisk og fin carport, samtidig som den gir en flott takterrasse med utgang fra stuen i andre etasje. Fra carporten kan du gå tørrskodd inn i gangen, som gir deg tilgang til bad/vaskerom, soverom, bod og et koselig stue/kjøkkenområde. I annen etasje finner du to soverom, bad, bod og en romslig stue som er perfekt for barna og ungdommene i huset. Den store takterrassen lar deg nyte solstrålene skjermet fra sjenerende innsyn.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


153,4 m2


105,6 m2


12,5 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde11,9 lm


3 stk


1 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!