Venus

Venus er en moderne funkisvilla med alt på en flate, tilpasset flate tomter. Huset består av tre deler; mellombygget med inngang og kjøkken, en stueavdeling og en egen soveromsavdeling. Inngangspartiet er inntrukket slik at det er overbygget og lunt, og i entréen finner du wc og en praktisk garderobe. Kjøkkenet blir husets hjerte med god plass til hele familiens sysler. Stuen har god plass til sosiale sammenkomster, enten det er middager med familien eller hyggelige kvelder med vennegjengen. TV-kroken har plass til store og gode sofaer, og en dobbel verandadør leder ut til uteplassen. At soverommene er samlet i en egen fløy, gir deg friheten til å velge hvis noen i familien vil ta en tidlig kveld, imens andre vil være sosiale utover i de små timer. Soveromsfløyen inneholder tre gode soverom, bad, vaskerom og bod.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


163,2 m2


188,1 m2


16,4 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde18,8 lm


3 stk


1 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!