Enger


Enger er et flott to-etasjes hus som kan passe på både flate og skrå tomter. Et overbygget inngangsparti leder inn i en romslig gang med trapp og plass til garderobe. Her finnes også to gode soverom, bad, bod, teknisk rom og vaskerom, i tillegg til en praktisk tv-stue med store vinduer. I andre etasje kommer du opp i det åpne kjøkken- og stueområdet som gir en luftig følelse. Her finner du også en egen foreldreavdeling, med soverom med walk-in garderobe og eget bad. Stuen har utgang til veranda som har trapp ned til terrenget for praktisk adkomst fra hagen.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


166,9 m2


108,8 m2


8,9 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde16,3 lm


3 stk


2 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!