Heggen

Heggen er et tradisjonelt hus i en etasje for flate tomter. Her får du et innholdsrikt hus som passer godt til alle livets faser. Et lunt, overbygget inngangsparti ønsker deg velkommen inn. En romslig hall med plass til garderobe leder deg enten inn i stuen, eller videre inn til tre soverom, bad, bod og vaskerom. Hovedsoverommet har egen garderobe, og vaskerommet har også en praktisk inngang utenfra. Stue/kjøkken har utgang til en overbygget terrasse, hvor lange kvelder kan nytes uansett vær. En praktisk integrert garasje med tilknyttet bod gir deg plass til alt en familie trenger!

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


165,8 m2


188,4 m2


13,4 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde18,7 lm


3 stk


1 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!