Jellum

Jellum er et tradisjonsrikt hus for skrå tomter som inneholder alt en familie trenger. Her ønskes du velkommen av en stor og fin hall, med inngang til en romslig tv-stue som fort blir ungdommenes favorittsted. Første etasje inneholder også wc, bad, vaskerom og boder. Her kan også planløsningen enkelt endres om det er behov for et ekstra soverom. I andre etasje kommer du opp i et åpent stue- og kjøkkenområde, hvor det er utgang til en stor veranda. I soveromsavdelingen er det tre soverom og bad, og skyvedøren inn til avdelingen kan lukkes for litt ekstra stillhet og privatliv.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Skrå tomt


201,7 m2


135,0 m2


9,2 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde16,8 lm


4 stk


2 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!