Linnerud

Linnerud er et klassisk hus i halvannen etasje for flate tomter. Her kommer du inn i en romslig hall med trapp, som leder deg inn til stue og kjøkken på over 50 kvadratmeter. Stuen har dobbel verandadør ut til terrasse, og store vinduer som slipper inn mye lys. I spisestuen er det god plass til hele storfamilien eller vennegjengen til en hyggelig kveld. I andre etasje er det tre soverom, bad, bod og en koselig loftstue med utgang til veranda. Dette er et hus hvor hele familien kan trives og finne sin plass.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


155,0 m2


103,6 m2


10,8 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde11,6 lm


3 stk


2 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!