Stalsberg

En stilfull villa i én etasje for flate tomter, med et innbydende inngangsparti. Dobbel inngangsdør leder deg inn i hallen som har en praktisk garderobeløsning, wc og en stor bod. Fra hallen er det doble glassdører inn til en stue med store vinduer som gir en luftig følelse og mye lys. Spisestua har plass til de store selskapene, og på kjøkkenet er det plass til spisegruppe. Både kjøkken og stue har utgang til en lun uteplass hvor lange sommerkvelder kan nytes. Husets soveromsfløy inneholder tre soverom, bad og vaskerom. En smart planløsning og fine detaljer gjør dette til et innholdsrikt og vakkert hus.

Nøkkelinformasjon

Boligtype 


Type tomt 


BRA total 


Bebygd areal


Største breddeEnebolig


Flat tomt


139,2 m2


161,4 m2


11,6 lmStørste lengde


Soverom


Bad


Gesimshøyde


Mønehøyde18,8 lm


3 stk


1 stk


0,0 lm


 0,0 lmSmarte løsninger

Med Norheims Hus kan du tilpasse huset med for eksempel høyere isolasjonsgrad, isolerglass, solcellepaneler, og smartstyring av temperatur og lys for å nevne noe.

Lysstyring

Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, lysene vil automatisk dimmes til et behagelig nivå. Smart-appen slår av lysene i boligen når du ikke er hjemme.

Billig å drifte

Med smarthus er det enkelt å spare strøm. Temperaturen i huset justerer seg etter dine rutiner og behov. Miljøvennlig og økonomisk. Spar opptil 5000 kroner per år ved å senke termostaten til 16°C hver natt!

Lokal kvalitetshåndtverker

Vi bruker lokale håndverkere og lokal kompetanse. Vi sørger for at du får den beste kvaliteten.

Kort byggetid

Med Norheims Hus tar det bare noen måneder før huset ditt er ferdig bygget og klart til innflytting. Nyt ditt nye hus før sommeren.

Personlig oppfølging

Når du bygger hus med Norheims Hus får du en fast kundekontakt som følger deg opp gjennom hele prosessen. Det er trygt!