3 flotte leiligheter på Ælvebruket, Geithus

Nøkkelinformasjon

Om prosjektet

Boligtype 


BRA leilighet 1 og 3


P-rom leilighet 1 og 3


BRA leilighet 2


P-rom leilighet 2Tremannsbolig


139,6 m2


126,2 m2


141,6 m2


132.0 m2Om prosjektet

Denne flotte tremannsboligen i moderne stil inneholder alt en familie trenger! Med to stuer, fire soverom og to bad rommer boligene de fleste drømmer. En åpen og romslig stue- og kjøkkenløsning gir en god romfølelse, og store vinduer slipper inn mye lys. Stuen har utgang til delvis overbygget uteplass, og stuen oppe har utgang til veranda.
Bilen parkeres enkelt i egen carport på siden av bygget, og alle enhetene har egen sportsbod i forbindelse med inngangspartiet. Inngang er i nord, noe som frigjør sørsiden til et skjermet uteområde.


1. Etasje: Hall med trapp, teknisk rom/bod, 1 soverom, bad og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til uteplass.
2. Etasje: 3 soverom, bod, bad og stue med utgang til balkong.

Ælvebruket

Ælvebruket i Geithus er et nytt og spennende boligfelt, hvor det skal bygges både eneboliger og flermannsboliger, og hvor familielivet er i fokus. Her er det nærhet til barneskole og en ny og flott barnehage med store, fine uteområder. Her har du flott natur og fine turområder rett utenfor døren, både sommer og vinter. Området har sol fra morgen til kveld, og det er satt av god plass til lekeområder hvor det er lett å finne nye venner. Her skal det være trygt å ferdes for små barneføtter, og godt å bo i alle aldre!
Ælvebruket har fått navn etter det gamle tømmerbruket som lå på tomta, Geithus Bruk. Nå skal den gamle industritomta igjen fylles med liv, når den blir hjem for den største boligsatsingen i Geithus noensinne.

Priser

Leilighet 1 og 3 nøkkelferdig

Leilighet 2 nøkkelferdig

Fra Kr. 4.090.000,-

Fra Kr. 3.990.000,-

Leilighet 1 og 3 nøkkelferdig

Fra kr.


Leilighet 2 nøkkelferdig

Fra kr.

Kontakt

Kontakt Jan Vegard Brenna for flere opplysninger.